keskiviikko 30. marraskuuta 2011

tittidiidiidiii !:)

käytii Hennan kans tänään leffassa kattomassa Twilight-Aamunkoi osa1 ! oli kyl hyvä, ja pitää mennä kattoo se toinenki osa ku se tulee. :) meiän mätöt oli kyl suurperhe luokkaa !:D ei herrajumala ette edes halua tietää.. :p mut joskus on kyl hyvä vähä herkutella... sit kävin ettii talvikenkii, mut andiamos ei ollu ku oikeen jalan kenkii niist kengist mitä oisin halunnu ? eli täytyy huomenna käydä kysyy et saisko vasempaanki jalkaan kengän.
perjantaina vähä juhlimaan Hennan synttäreitä ja lauantaina nokka kohti saloa. :) sitte maanantain otin vapaaksi et voin olla iskällä kauemmin ja tiistaina tuun kotiin.
huomenna tosiaan alkaa uus jakso ja oon taas uutta motivaatioo täys !:D vaik seki motivaatio hävii varmaan ekalle enkun tunnille.. nomutta, uuden jakson alku on kyl aina kivaa, ainaki hetken. :)
ei mulla varmaa nyt just muuta. meen kattomaan BB:n ja laitan koulujutut valmiiks ettei taas tuu aamulla kiire (vaikka niin käy joka tapauksessa) !:)


sunnuntai 27. marraskuuta 2011

kaksi jäljellä !

moikkeliiiis ! nää sadepäivät vetää kyl kaiken puhdin pois !:( pitäis lukee, mut motivaatio ei oo vielä eksyny meille.. huomenna tosiaan historian koe, plääääh !
seuraavassa kuvassa ens jakson lukujärjestys. keskiviikko iltapäivän liikka loppuu joulun jälkeen ja torstai aamun liikka alkaa joulun jälkeen. :) on iha mukava jakso tiedossa !
eilen illalla Linda kävi meillä. katottiin Talenttia ja syötiin ;) sitte Teemu ja Mikko tuli käymää kahvilla ja sitte ne jäiki kattoo BB:tä meille. ja Joonaski eksy jossai vaihees käymään ! aikasemmin päivällä käytiin mummilassa juomassa glögii ja vähä vaihtamassa kuulumisia sukulaisten kanssa. :)
nyt tosiaan pitäis lukee kokeisiin, mut taidan silti mennä ihan hetkiseksi vain kattomaan leffaa.. :)

ps. me lähdetää Teemun kans vaihto-oppilaiks Miamii ja sitte jäädää sen jälkee sinne asuu ! oujee.


perjantai 25. marraskuuta 2011

There is just one thing I need

jes vihdoin pääsen kirjottamaan ! ensin mun kone ei päästäny mua nettiin ja nyt tänään se tuli "huollosta". "huollolla" tarkotan, noh, huoltoa, mutta mun kaverin iskä teki sen. kooooko kone tyhjennettiin ja asennettiin linux :) tää on niin siisti !:p
meillä on nyt koeviikko meneillään, alko keskiviikkona ja loppuu ens keskiviikkona. mul on täl kertaa molemmat keskiviikot vapaat. torstaina oli matikka1, tänään oli äikkä2, maanantaina historia 2 ja tiistaina viel uskonto1. :) et kyllä tässä taas lukemista riittää ! ennen matikan koetta pelkäsin etten varmaa pääse läpi muuut ei se nii huonosti menny !:)
sitten niistä lukion bileistä. no, ei niistä nyt oikeen mitää kerrottavaa oo. oli tooosi kivaa siihe asti ku ne sitten lopetettiin parii tuntii aikasemmin.. ja luojan kiitos en laittanu valkosia kenkiä (alhaalla näkee mustista balleriinoista miten kävi) !
ja sitten vielä kuva mun joka päivän piristäjistä, joita saa aina nauraa.. :)


torstai 10. marraskuuta 2011

Ei mitään liikaa, ei mitään turhaa

oltiin tosiaan tiistaina kattomassa Paranormal Activity 3 Elnan, Lindan, Annan ja Sinin kans. :) oli ihan hyvä, vaik Lindan käsi varmaan oli leffan jälkee kuoliossa ku puristin nii kovaa !:D mutta oli kaiken kaikkiaan kyl hyvä leffa, ja uskalsin nukkuukki seuraavana yönä.. :p
oon ollu tällä viikolla joka päivä kavereiden kans jossain ja huomenna illalla sitte lukion bileet. :) tänään ratkes vaateongelmaki ! tai oikeestaan kenkäongelma. huomenna kun pääsee 11 koulusta (!!!!) niin kerkeen sitte rauhassa miettiä vielä suunnitelmat valmiiks.
jätin tossa keskiviikkona muuten biologian 2 kurssin kesken, ja se oli multa iha viisasta :p en ois päässy kokeesta läpi, asia kun on liian monimutkainen mun päähän tässä vaiheessa vielä, niin käyn sen mielummin uudestaan vähän myöhemmin :)
mutta ei kai mulla nyt muuta, bileistä tulee postausta kun nyt ensin selvitään niistä hengissä !:)

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

huoneen muodonmuutos

koko tämä viikonloppu on puuhattu tän mun huoneen kanssa ja lopulta kaikkien ongelmien jälkeen tästä tuli tosi kiva !:) ensin perjantaina kannoin kaikki tavarat tietokonehuoneeseen ja sitten äitin kanssa revittiin vanhat tapetit pois. lauantaina aamulla Mikko tuli laittamaan uusia tapetteja. no, ei siitä ilman ongelmii tietenkään selvitty. jouduttiin ottamaan nykyisestä kaupunki seinästä monta kerrosta enemmän tapettia pois kuin muista seinistä ! ja tottakai huomattiin ne miljoonat muut kukkatapetit vasta lauantaina. no siihen sitten meniki parisen tuntia että saatiin kaikki pois. no sitten lauantaina laitettiin muihin seiniin tapetit loppuun ja maalattiin kaupunki seinä. sunnuntaina laitettiin vasta itse kaupungin kuva seinään. sitte oonki siivoillu ja laittanu tavaroita uusille paikoille. tavaroiden piti alunperin olla ihan eri järjestyksessä kun ne nyt on, mutta sänky ei siitten mahtunukkaan nykyisen pöydän paikalle. ja sitten vielä innostuin kuvailemaan koruja ja loppuun muutamat sellaisetkin :)




 no miltäs näyttää ?:) oisko jotain mitä huoneessa vois muuttaa tai mitä vois lisätä ?
 äitiltä sain tän kellon ku pääsin peruskoulusta
 rippiristi kummisedältä
 nomination
 rippilahja Hannekselta
kastekoru äitin isältä (yritin muokata niin että nuo kuviot tossa sydämessä näkyy)

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

vanhoja kuvia !

oon kipee ja iski tylsyys ni ajattelin väsätä pienen kuvakokoelman "vanhoista" kuvista. :) ette kyllä pääse nauraa mun vaippakuville, koska tällä kertaa ei nyt niitä ole luvassa :p nämä on kuvia siltä ajalta ennen ku muutin poriin. :)
 valmennusreissulta Turusta 2010
 Jenna <3
 seuran omat kilpailut Jeppellä 2009 :)
 seuran omat kilpailut Jaskalla 2010 :)
 Elvis Salossa 2010
 ratsastusseuran juniorijaoston risteily 2010
 valmennus Lihiksellä kotona 2009
 valmennusreissulta Turusta 2010
 kummityttö-Helmin ristiäiset 2010
rippikuva