sunnuntai 26. helmikuuta 2012

hiihtolomailua

joku pyysi että tekisin mun hiihtolomasta tiivistelmän ja nyt sitten tälleen sunnuntai-iltana samalla kun katon Idolsia niin teen sen :) ja teen tän nyt kännykällä kun kaikki kuvat on täällä niin ne tulee sitten loppuun koska niitä ei saa tonne väleihin ja ne on tosi huonolaatusia ja kaikenlisäksi ihan tosi huonossa järjestyksessä !

mun loma alko tosiaan viime perjantaina wanhojen jatkojen merkeissä !:) ilta oli tosiaan -niin kun olen jo aikasemminkin sanonu- lähes täydellinen.

lauantaina käytiin kattomassa Ässät- Lukko Isomäessä.

sunnuntaina lähdin sitte iskälle. illalla en sitte oikeen muuta tehny ku leikin Essin kanssa. :)

noh, maanantain ja tiistain sairastelin kotona..

keskiviikkona menin sitte Saloon. ostin enkun kolmannen kurssin kirjan, uuden meikkivoiteen ja Essin synttärilahjan. menin kotiin ja kattelin vaa telkkaria. Essi tuli kotiin iskän kyydillä ja sitte istuttiin nojatuolissa, katottiin Madagascaria ja syötiin suolakeksejä. :)

torstaina siivosin oman huoneen ja pyyhin pölyt, ja imuroin yläkerran. illalla näin Nikon pitkästä aikaa. :)

perjantaina, hmmm hetkinen. en ees muista mitä tein :D no illalla Ella leipo ja laitettiin lauantaita varten taloa kuntoon.

launtaina aamulla ku heräsin laitoin ensin hiukset. pelailtiin ja puhallettiin ilmapalloja Essin kanssa sillä välin ku odotettii vieraita. syötiin, kahviteltiin ja Essi sai lahjansa ja oli kyllä tyytyväinen tyttö sen jälkeen !;) Ellan sisko sisko Enna ja heidän vanhemmat jäi yöksi. Ennan kans katottiin Putousta ja umk:n finaalia.

tänään aamulla heräsin seittemän aikaan ja yritin laittaa hiuksia mut eihän siitä mitään tullu taas :D no lähdettiin siinä puol ysin aikaan Turkuun Teemun rippijuhliin. ensin Mikaelin kirkkoon ja sieltä sitten heille kotiin kahvittelemaan. lähdin sieltä äitin ja Harrin kyydissä takasin kotia kohti. matkalla pysähdyttiin Raision ikeassa hakemaan sängynpääty. ja tottakai sieltä muutakin tarttu mukaan !:D mun sänkyyn uus päiväpeitto, joka ei oo ihan noin tumma kun tossa kuvassa, äitin ja Harrin sänkyyn päiväpeitto, pöytävalaisimia, kattolamppu ja pari vilttiä.

huomenna sitten takaisin arkeen... ja alkaa heti kokeiden palautuksella ! tiedön jo nyt et ne on menny tosi huonosti... mutta kirjottelen niistä vaikka huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti