maanantai 20. helmikuuta 2012

wanhoja, jatkoja ja lomaa

huomasin et oon eläny aika hiljaiseloa täällä ja nyt päätin tälleen iltamyöhään tehdä vielä kännykkäpostauksen viime päivistä !:)

viime torstaina oli penkkarit ja perjantaina sitte wanhat. perjantaina koulupäivän aikana kävin kattomassa ja kuvaamassa tansseja kaks kertaa ja sitte olin vielä iltatilaisuudessa. siellä sitte tuli itekki tanssittuu valssia Roopen kanssa mikä ei sitte mun osalta sujunu kovin hyvin.. :D saas nähdä mitä seuraavasta vuodesta tulee kun mut ja mun pari pitää opettaa tanssimaan ! toivottavasti opettajan hermot kestää ;D

noh sieltä sitte lähdettiin käymään Hennalla ja sitten lähdettiin jatkoille Merikievariin jossa meno oli kyllä iha kohdillaan ! jalat sattu kyllä niin paljon että teki mieli itkeä mut ei voinu ku oli niin hauska ilta :p ja seuraavanakin aamuna kyllä vielä tunsi että oli tullu tansittua ja pidettyä hauskaa !:)

lauantaina syötiin perheen kesken hyvin ja äitin ja harrin makkari sai uuden tapetin. illalla suunnattiin Ässät - Lukko peliin jossa tunnelma oli huikee :D ja peli päättyki iha oikeisiin lukemiin 5-1 !

nyt sitten sunnuntaina tulin iskälle ja pelattiin Essin kanssa ja katsottiin Idolsia. huomenna olis tarkotus nähdä paria kamulia ja mennä Essin kans luistelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti