maanantai 26. maaliskuuta 2012

kunkku pähkinä, merihädässä, pelastusliivejä ei oo mukana

kännykkäpostausta taas ku kaikki kuvat otettu kännykällä täs aika kauan !:) tänään aika vauhdikas päivä. suoraan koulusta Roope tuli hakemaan ja extemporee lähdettii Luvialle !:D no sieltä sitte Nakkilaan. siellä menin Aleksin kyytii ja ajeltii kolmestaa sit siin "keskustas". no veljekset sitte päätti et mennään viemään manki johonki hallille. no sit mentiin Lehtisille ja pakattiin manki moppen kyytii ja ajettiin sin hallille. sit ku lähdettiin sieltä ni käytii Harjavallan nesteellä syömässä. sen jälkeen suunnattiin takas Nakkilaan ja siellä hetki ajeltiin ja sitte Roope vei mut kotii.
kerkesin siinä olee puol tuntia kotona ku Janni ilmottaa et lähdetää "korjaa" jotai autoo Larin ja Jonin kanssa. noo sitte soitettiin ja kysyttiin osotetta ni selvis että se paikka oli Kullaalla :D sinne sit mentiin. ei oltu kyl kauaa. tultiin takasin Poriin, ajeltii hetki kaupungis ja sit tulin kotii.
katoin just Täydelliset naiset ja nyt Sinkkuelämää :) huomenna alkaa koeviikko vapaapäivällä. ensin Jeren kans kahvittelemaan, sitte kampaajalle ja myöhemmin Nakkilaan :)
huhhu tulipa pitkät sepustukset, mut nyt kuvia !!

2 kommenttia:

  1. JUMAPLIUTA NEITI MENEE NAKKILAS EIKÄ MUL ILMOTET MITÄÄ!häpee:( huomen nakkilas we must see! pakota roope tai allu tuomaa su johki mis meki mennää:D p. vastaa tähä kommenttii mul facee tai blogii(8

    VastaaPoista