sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

lallalllala

huhhuh onpa ollu raskas koeviikko... johtuu varmaan siitä ku joka ilta ennen koetta on ollu niin paljon parempaa tekemistä kun kokeisiin lukemista. eikä oikeen oo ollu mitää aineita mitkä ois kiinnostanu.
viikko alko tosiaan tiistain vapaapäivällä ja kävin siinä sitte Jeren kanssa kahvilla, parturissa ja menin Nakkilaan. keskiviikkona kokeet alko terveystieto kakkosella. torstaina matikka kakkosella, josta eka sivu ihan ok mut toinen oliki sitte hepreaa. perjantaina oli uskonto kakkonen. perjantai illalla oltiin Roope kans hetki ajelemassa ja käytii moikkaamassa Janniaki :)
eilen siivosin koko talon yksin aamulla ja sit vaan löhöilin siinä päivällä. sähkötki oli pois just huonolla hetkellä kun piti mennä suihkuun ja muutenki alkaa laittaa itteään iltaa varten. kävin pimeessä suihkussa ja just kun kirosin etten saa kuivattua hiuksia ni sähköt tuli takas, onneksi !:D Allu tuli hakemaan joskus siinä seittemän aikaan ja käytiin sitte mäkissä Lotan ja Roopen kans. sit käytiin neljästää kattoo Nälkäpeli ja oli iha hyvä leffa !:) sen jälkeen jäätiin Allun kans ajelemaan kaupunkiin ja nähtii paaaljo tuttuja. sitte kun siinä joskus pääsin kotii ni menin aika pia nukkuu ja nukuinki kerranki pitkään !
loppuun pari turhaa kuvaa ettei jää pelkäks höpöttelyks !:)
ps. kiitos Lindan fysiikan vihon pääsen toivottavasti kurssista läpi.

2 kommenttia: