sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Niinisalon Tykistöprikaati

saatiin mahdollisuus koulun kautta lähtee tutustumaan puolustusvoimiin eikä tilaisuutta voinu ohittaa !:)
tiistaina tulin myöhään kotiin enkä enään illalla jaksanu pakata vaan tein listan kaikesta mitä tulisin tarvitsemaan. keskiviikko aamuna sitten kävin suihkussa ja pakkasin tavarat.
lähdettiin koululta ruokailun jälkeen Niinisaloa kohti ! matkalla päätettiin kipinävahtivuorot, jotka sitte muuttuvat myöhemmin. :D ensin haettiin varusteet varustevarastolta, jonka jälkeen mentiin tykistökoululle vaihtamaan siviilivaatteet armeijan vaatteisiin. siellä sitte oli pientä infoa ja sen jälkeen suunnattiin tykkikoulutukseen. sitten mentiin syömään ja illalla pystytettiin teltta. ensimmäisenä yönä en nukkunu kun varmaan tunnin... ja se ei ollu hyvä miettien seuraavaa päivää !
aamulla herätys kuudelta ja ensiapua ensimmäisenä. iltapäivällä mentiin Eemeleillä eli sellasilla armeijan kuorma-autoilla johonki keskelle ei mitään ja harjoteltiin tulipalon sammuttamista. sen jälkeen oli vuorossa ammuntaa ja rynnäkkökiväärin käsittelyä. iltaohjelmana sulkeisharjoitusta mikä ei kyllä tehny ollenkaan hyvää noille mun penikoille !:o mut kivaa se silti oli. toinen yö meni jo paremmin vaikka sillonkin nukuin vaan neljä viis tuntia...
aamulla sitten telttojen purku ja sen jälkeen itsepuolustusta !:) tämän jälkeen päästiin vaihtamaan siviilivaatteet päälle ja vietiin armeijan kamat pois. syötiin ja lähdettiin takaisin Poria kohti.
oli ihan mahtava kokemus huippuporukan kanssa. ruoka oli tosi hyvää ja meen kyllä uudestaan jos vaan ens vuonna pääsen !:)
kuvat on taas hassussa järjestyksessä koska tällä kännykän bloggerilla ei voi niiden järjestykseen vaikuttaa..

4 kommenttia: