maanantai 30. tammikuuta 2012

I know it gets hard sometimes..

en oo vähään aikaa kirjotellu mitään ja pyydän nyt anteeks et tästäki postauksest tulee suurimmaks osaks aika angstinen mut koittakaa kestää ;D mut eihän tännekkään oo tarkotus vaan hyviä asioit kirjottaa ?

noh, vietin ehkä parhaimman viikonlopun pitkään aikaan, yhtä välikohtausta ja mun yhtä tyhmää viestiä lukuunottamatta.. siitä viestistä alkoki sitte kaikki menee alaspäin.. tosiaan voisin nyt vihdoin opetella miettii mitä sanon, koska koht menetän kaikki kenestä oikeesti välitän ihan tosi paljon ! ja nyt just tällä hetkellä toivon etten ois ikinä paennu mun ongelmii muuttamalla.. on toisaalta turha miettii vanhoja asioita täs tapaukses, mut nyt nää ongelmat tuntuu olevan niin mun syytä ja harmittaa ku en voi tehdä asialle mitää mitä en ois jo tehny :(

ja nyt on koeviikko... ai että ku huomaan joka kerta rakastavani näitä yhtä paljon ! huomenna luvassa terveystieto, keskiviikkona ruotsi, torstaina äikkä, perjantaina englanti ja maanantaina viel uskonto. no mut ehkä mä viel selviin tästäki :)

nyt meen selaamaan kirjan läpi ja sitte nukkumaan ! hyvät yöt lukijat !:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti