tiistai 31. tammikuuta 2012

Miltä se tuntuu, jos sulla valuu kyyneleet, hän luulee että ne liittyy onneen. Ja sulla valuu kyyneleet - ei ne liity onneen

ääääh vitsi ku toivon ettei tän päivänen terveystieto mee läpi..! haluisin uusii sen ku meni aika penki alle.. mut jos ei pääse uusintoihi ni sitte ens syksynä korottamaan. :)

kokeen jälkee syötiin Jannin kans lukiolla (paikka piti laittaa ettei jotku taas luule että ollaan mäkissä oltu ;D) ja sit mentiin vähä kuvailee isomäkee ja laitan pari kuvaa tänne loppuun siitä sitte :)

tänään pitäis jotain työhakemuksiaki tehä ja lähettää. meinasin lähettää vähä joka paikkaan, ei oikee välii onks kahvila vai joku vaatekauppa kuhan sais töitä ! sitte pitäis lukee ruotsii ja mennä salille. salia täytyy viel vähän miettii ku on kauhee yskä ollu viimeset viis päivää ja vähä nuhaaki..

mut nyt lukemaan ruotsia, ja tässä muutamat kuvat :)




kävin parturissa viikko sitte ni tosta nyt vähän näkee et otettiin aika paljon pois. mut nyt ne on paljon terveemmät ni nyt voin antaa niitten kasvaa :)


7 kommenttia:

  1. omnomnomn t: Jenni P!:)

    VastaaPoista
  2. noniin Kalle H rauhotus nyt vähäsen :)

    VastaaPoista
  3. iyh iyh iyh :D:D hirvee tooi yks kuva !!! :D

    VastaaPoista
  4. 16-vuotias urheilijatyttö Porista. Kirjoittelee blogiin kavereista, koulusta, harrastuksesta, jne. :) mitä sä muka urheilet?

    VastaaPoista
  5. anonyymi1 noo mun osalta kaikki aika järkyttäviä :D
    ja anonyymi2 yleisurheilua harrastin mut jouduin lopettaa niiku oon aikasemminki jo sanonu. nyt käyn salilla ja lenkillä.

    VastaaPoista
  6. Mihinkään et oo kyllä muuttunu siellä Porissa:D Tai en mä luonteesta tiedä.

    VastaaPoista
  7. pitäskö toi ottaa hyvällä vai pahalla ?:D moni on sanonu et luonne on muuttunu kyllä, en sitte tiedä et parempaan vai huonompaa, et siitä päättää jokanen itte :)

    VastaaPoista