torstai 29. joulukuuta 2011

Joulu part2

noniin nyt näitä joululahjoja joita sain iskän luona :)

noi tuli kesätyöpaikan laatikosta. sain viime jouluna kans samanlaisen laatikon sieltä. ton lisäks tuli fazerin sinistä, liköörikonvehteja ja manteleita. :) viime vuonna oli jotai eri juttuja mut en mä sellasíi enää muista :p

paljon karkkii mikä ei oo ollenkaa hyvä juttu ! m&msit on mun suurin heikkous, siks se pussi on jo auki ;)

keskikokoseen nominationiin tollane iha enkeli pala ja siin on timantti keskel :)


parit lakanat, joitä sitte käytän omassa kodissa

kiroileva siili- yöpaita. kuvaa niin mua ;p

kaulakoru <3

60e intersporttii ja 70e h&m:ää. nyt mul on sit 120e edest lahjakorttei h&m:ää mut ei se mitää, eiköhä sielt uutee vuotee vaatteet löydä ;)

sitte vielä lancomen meikit ja toi hajuvesi :)

sain kans pari paitaa, lapaset, pyyhkeen ja sellasen kivan yöpuvun :)

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulu part1

nyt pientä kuva"loistoa" eiliseltä jouluaatolta !:) eli siis loistavia kuvia ei ole luvassa, kiitos kuvien huonon laadun, mut koittakaa kestää !
eli tässä siis mun jouluaatto 2011:
ei kyllä uskois että jouluaattona koneen säätiedotus näytti tolta ! vuos sitte lunta metrin verran ja pakkasta 25 astetta


siitte joskus puol 11 lähdettii Harrin vanhemmille joulupuurolle. istuttiin sillä hetki ja rupateltiin niitä näitä.



tultiin kotiin kattoo joulurauhanjulistus, juotiin glögiä, syötiin mun leipomia pipareita ja fazerin suklaata ;) kuusi koristeltiin jo perjantaina



joulurauhanjulistuksen jälkeen lähdetti käymää haudoilla. ensimmäinen hauta on Harrin äitin Tuulan vanhempien. toinen on Harrin yhden sedän Pekan, mut siihen ei oo vielä Pekan nimeä ehditty laittaa, koska hautajaiset oli muutama viikko sitten vasta. viimeinen on sitten Harrin isän Mikon vanhempien. ootteko muuten huomannu et hautausmaalla on aina tosi kylmä ?:o




tultiin kotiin laitettiin laatikot uuniin, katettiin pöytä ja katottiin G-Force ajan kuluks ;) sit olin koneella ja vähän kuvailin. Tuula ja Mikko tuli siinä puol neljän aikoihin ja juotiin glögiä ja kuunneltiin joululauluja.


ruuan jälkeen Harri ja Mikko pelas ps3:lla ja laitettiin lahjat kuusen alle. vähän ajan päästä jaoin sitte kaikille omat pakettinsa.



siinä vähän mun lahjoja :) toi kännykkä tuli niin puskista, mut kyllä, tykkään tosta tosi paljon ! reinot on iha mahtavat ! oon halunnu niitä tosi kauan. sit sain paljon muutakin ihanaa, näkyy ylimmästä kuvasta :)

Joulu part2 tulee varmaan tiistaina tai keskiviikkona, koska saan tiistaina toiset lahjat ku meen iskälle :)

tiistai 13. joulukuuta 2011

joulufiilis missä olet

Heipsun te  vähäiset mutta sitäki tärkeemmät lukijat !:) kiva että joitakin mun jutut kiinnostaa, ja pyydän nyt anteeks, koska täst postauksesta tulee tosi tylsä ku mul ei yksinkertasesti oo mitää hyvää sanottavaa :(

PAITSI ! saatiin koeviikon kokeet eilen takasin ja oon tosi tyytyväinen niihin :) matikasta 8 (!!!!!:)), äikästä 8, uskonnosta 7 ja historiast 6. ei yhtään vitosta ! jeeees. tähän jaksoon taas tsemppaa vähän enemmän ni kyl tää tästä. :)

sitten. en osta enää ikinä nokian kännykkää, piste. tää kännykkä mikä mul nyt on, ostettiin viime kevät-talvella ja vein sen yli kuukaus sitten huoltoon. no sitte se tuli sieltä pari viikkoa sitten, ja sama vika edelleen -.- eli huomenna vien sen sitte uudestaan huoltoon. pläääh iha tyhmää :(

nomutta, muita mun murheita en viitti tänne koko kansan tietoisuuteen laittaa, mut kyl te pärjäätte ilman niitäkin !:)
ostin mä muuten tänään mun pikkusiskolle ja kummitytölle joululahjat. ei jääny viimetippaan niiku viimeks.. :)


maanantai 5. joulukuuta 2011

siskoasiaa !:)

heippa ihmiset ! päätin tehdä mun pikkusiskosta pienen postauksen, koska hän on se joka saa mut aina nauramaan ja jolla on ikävä mua ku oon poissa. :)


eli mun siskon koko nimi on Essi Emilia
ja hän synty 22.2.2006. ihan normaalin kokoine pikkutyttö sieltä tuli, niinku oli toivottu. :) mut oli jo aikasemmin viety mummun ja papan kanssa mökille (oli hiihtoloma) ku tiedettiin et Essi syntyy pian. siellä sitä sitte jännitettiin et kumpi tulee ja että koska. noh, sitten saatiin viesti että terve tyttö on syntyny ja muistan vaan sen et olin tosi ilonen et olin saanu pikkusiskon. :)

Essi osas kyllä joskus olla tosi ärsyttävä kun aina piti olla leikkimässä, mut nyt se ei enään tunnu samalta. nyt kun Essi on kasvanu ni leikit on muuttunu ja ku mä oon muuttanu Poriin, ni ei nähdä enään nii usein. hänellä on aina ikävä kun mä oon poissa, ja viimeks ku olin Salossa ni Essi kysy että koska mä lähden ja sanoin et jo tiistaina ni hän alko itkee :( siin kyllä ittelle meinas tulla kans itku silmään.. mut kyl se on sitte aina ihanaa mennä Saloon ku tietää et joku odottaa !:)
Essi on tosi urheilullinen, vaikka on vast 5 vuotias ! Essi tykkää hiihtää ja luistella talvisin ja kesäisin hän sitte yleisurheilee. :) hyvin hän on pärjänny kisoissa ja kyl sen eron on huomannu mikä noille pienille on kisoissa tärkeintä ja mikä sitte taas meille vanhemmille !:D siellä vaa pikkuset ajattelee, että saa jonkun palkinnon kotiin viemiseks, kun taas vanhemmille ne tulokset ja kehitys on tärkeintä. :) mut on se ihan hyvä että saadan palkintojen avulla pienten kiinnostus lajeihin pidettyy korkeella.




haluun vielä tähän loppuun laittaa kuvan Essin huoneen tapetista !! se on niin cool ! ehkä turhin kuva ikinä.. :D mutta toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta !:)


kaiken pitää olla just eikä melkein


Jos et hyväksy minua - unohda!
Jos et jaksa seuraani - myönnä se!
Jos sinua ei kiinnosta - älä esitä!
Jos todella välität - näytä se!
Jos oikeasti olen tärkeä - kerro se!
Älä puhu tunteista - jos niitä ei todella ole olemassa!
Älä pidä kädestä - jos aiot särkeä sydämeni!
Älä lupaa - jos et voi pitää lupaustasi!
Älä katso silmiin - jos vain aiot valehdella!
Älä tule elämääni - jos haluat lähteä siitä heti pois!

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

tittidiidiidiii !:)

käytii Hennan kans tänään leffassa kattomassa Twilight-Aamunkoi osa1 ! oli kyl hyvä, ja pitää mennä kattoo se toinenki osa ku se tulee. :) meiän mätöt oli kyl suurperhe luokkaa !:D ei herrajumala ette edes halua tietää.. :p mut joskus on kyl hyvä vähä herkutella... sit kävin ettii talvikenkii, mut andiamos ei ollu ku oikeen jalan kenkii niist kengist mitä oisin halunnu ? eli täytyy huomenna käydä kysyy et saisko vasempaanki jalkaan kengän.
perjantaina vähä juhlimaan Hennan synttäreitä ja lauantaina nokka kohti saloa. :) sitte maanantain otin vapaaksi et voin olla iskällä kauemmin ja tiistaina tuun kotiin.
huomenna tosiaan alkaa uus jakso ja oon taas uutta motivaatioo täys !:D vaik seki motivaatio hävii varmaan ekalle enkun tunnille.. nomutta, uuden jakson alku on kyl aina kivaa, ainaki hetken. :)
ei mulla varmaa nyt just muuta. meen kattomaan BB:n ja laitan koulujutut valmiiks ettei taas tuu aamulla kiire (vaikka niin käy joka tapauksessa) !:)


sunnuntai 27. marraskuuta 2011

kaksi jäljellä !

moikkeliiiis ! nää sadepäivät vetää kyl kaiken puhdin pois !:( pitäis lukee, mut motivaatio ei oo vielä eksyny meille.. huomenna tosiaan historian koe, plääääh !
seuraavassa kuvassa ens jakson lukujärjestys. keskiviikko iltapäivän liikka loppuu joulun jälkeen ja torstai aamun liikka alkaa joulun jälkeen. :) on iha mukava jakso tiedossa !
eilen illalla Linda kävi meillä. katottiin Talenttia ja syötiin ;) sitte Teemu ja Mikko tuli käymää kahvilla ja sitte ne jäiki kattoo BB:tä meille. ja Joonaski eksy jossai vaihees käymään ! aikasemmin päivällä käytiin mummilassa juomassa glögii ja vähä vaihtamassa kuulumisia sukulaisten kanssa. :)
nyt tosiaan pitäis lukee kokeisiin, mut taidan silti mennä ihan hetkiseksi vain kattomaan leffaa.. :)

ps. me lähdetää Teemun kans vaihto-oppilaiks Miamii ja sitte jäädää sen jälkee sinne asuu ! oujee.


perjantai 25. marraskuuta 2011

There is just one thing I need

jes vihdoin pääsen kirjottamaan ! ensin mun kone ei päästäny mua nettiin ja nyt tänään se tuli "huollosta". "huollolla" tarkotan, noh, huoltoa, mutta mun kaverin iskä teki sen. kooooko kone tyhjennettiin ja asennettiin linux :) tää on niin siisti !:p
meillä on nyt koeviikko meneillään, alko keskiviikkona ja loppuu ens keskiviikkona. mul on täl kertaa molemmat keskiviikot vapaat. torstaina oli matikka1, tänään oli äikkä2, maanantaina historia 2 ja tiistaina viel uskonto1. :) et kyllä tässä taas lukemista riittää ! ennen matikan koetta pelkäsin etten varmaa pääse läpi muuut ei se nii huonosti menny !:)
sitten niistä lukion bileistä. no, ei niistä nyt oikeen mitää kerrottavaa oo. oli tooosi kivaa siihe asti ku ne sitten lopetettiin parii tuntii aikasemmin.. ja luojan kiitos en laittanu valkosia kenkiä (alhaalla näkee mustista balleriinoista miten kävi) !
ja sitten vielä kuva mun joka päivän piristäjistä, joita saa aina nauraa.. :)


torstai 10. marraskuuta 2011

Ei mitään liikaa, ei mitään turhaa

oltiin tosiaan tiistaina kattomassa Paranormal Activity 3 Elnan, Lindan, Annan ja Sinin kans. :) oli ihan hyvä, vaik Lindan käsi varmaan oli leffan jälkee kuoliossa ku puristin nii kovaa !:D mutta oli kaiken kaikkiaan kyl hyvä leffa, ja uskalsin nukkuukki seuraavana yönä.. :p
oon ollu tällä viikolla joka päivä kavereiden kans jossain ja huomenna illalla sitte lukion bileet. :) tänään ratkes vaateongelmaki ! tai oikeestaan kenkäongelma. huomenna kun pääsee 11 koulusta (!!!!) niin kerkeen sitte rauhassa miettiä vielä suunnitelmat valmiiks.
jätin tossa keskiviikkona muuten biologian 2 kurssin kesken, ja se oli multa iha viisasta :p en ois päässy kokeesta läpi, asia kun on liian monimutkainen mun päähän tässä vaiheessa vielä, niin käyn sen mielummin uudestaan vähän myöhemmin :)
mutta ei kai mulla nyt muuta, bileistä tulee postausta kun nyt ensin selvitään niistä hengissä !:)

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

huoneen muodonmuutos

koko tämä viikonloppu on puuhattu tän mun huoneen kanssa ja lopulta kaikkien ongelmien jälkeen tästä tuli tosi kiva !:) ensin perjantaina kannoin kaikki tavarat tietokonehuoneeseen ja sitten äitin kanssa revittiin vanhat tapetit pois. lauantaina aamulla Mikko tuli laittamaan uusia tapetteja. no, ei siitä ilman ongelmii tietenkään selvitty. jouduttiin ottamaan nykyisestä kaupunki seinästä monta kerrosta enemmän tapettia pois kuin muista seinistä ! ja tottakai huomattiin ne miljoonat muut kukkatapetit vasta lauantaina. no siihen sitten meniki parisen tuntia että saatiin kaikki pois. no sitten lauantaina laitettiin muihin seiniin tapetit loppuun ja maalattiin kaupunki seinä. sunnuntaina laitettiin vasta itse kaupungin kuva seinään. sitte oonki siivoillu ja laittanu tavaroita uusille paikoille. tavaroiden piti alunperin olla ihan eri järjestyksessä kun ne nyt on, mutta sänky ei siitten mahtunukkaan nykyisen pöydän paikalle. ja sitten vielä innostuin kuvailemaan koruja ja loppuun muutamat sellaisetkin :)




 no miltäs näyttää ?:) oisko jotain mitä huoneessa vois muuttaa tai mitä vois lisätä ?
 äitiltä sain tän kellon ku pääsin peruskoulusta
 rippiristi kummisedältä
 nomination
 rippilahja Hannekselta
kastekoru äitin isältä (yritin muokata niin että nuo kuviot tossa sydämessä näkyy)